banner lesscherbanner lesscher

Rijden zonder zorgen met Auto Maikel


ENSCHEDE – Wat is het geheim van een tevreden klant? Bij Auto Maikel weten ze het: goed advies, betrouwbare service en zo min mogelijk zorgen voor u als klant. Een bedrijf waar u een totaalpakket aan service mag verwachten, of u nu een nieuwe auto koopt of een mooie occasion.

Bij Auto Maikel aan de Schietbaanweg 18-A in Enschede treffen we natuurlijk een mooi assortiment gebruikte auto’s in iedere prijsklasse en van alle merken. Een altijd wisselend aanbod, waardoor u wellicht niet altijd dé auto kunt vinden waar u naar op zoek bent. Ook dan kan Auto Maikel u assisteren door middel van een zoekopdracht. Dankzij hun uitgebreide netwerk kunnen zij uw droomauto leveren, zowel nieuw als gebruikt. In de moderne werkplaats kunnen zij het onderhoud naar de hoogste eisen uitvoeren. Naast regulier onderhoud en de APK voeren zij ook schadeherstel en andere werkzaamheden uit.

Nieuwe auto
Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Via www.automaikel.nl kunt u ook de Autoconfigurator gebruiken, waarmee u zelf een prijsopgave kunt krijgen voor levering van een nieuwe auto, van Abarth tot Volvo en alle merken daartussen.

Goed advies
Of u nu een nieuwe of gebruikte auto koopt, u wilt natuurlijk goed advies. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden tot financiering of de lease-opties, zowel voor particulier als zakelijk rijders. Zij bespreken graag de diverse mogelijkheden met u.

Kom langs
Auto Maikel is gevestigd aan de Schietbaanweg 18-A in Enschede. Bel voor informatie met: 053-43 58 114 of kijk op: www.automaikel.nl