Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

RIJSSEN – Autobedrijf Schippers in Rijssen is een waar begrip: met 55 jaar ervaring heeft het familiebedrijf een reputatie opgebouwd als betrouwbaar en gedreven.

Vader Dieks Schippers richtte het bedrijf op in 1958. In 1993 namen de zonen Nico, Erik en Henk de zaak over. Goede service en een trouwe klantenkring zijn belangrijke kenmerken van autobedrijf Schippers. Als officieel Hyundai en Fiat dealer hebben zij de nieuwste modellen op voorraad zoals de Hyundai IONIQ hybride, maar ook een selectie interessante occasions, geleverd met servicebeurt en APK. Zo kunt u zorgeloos de weg op.

Bedrijfswagens
Naast de personenauto’s van Fiat specialiseert Autobedrijf Schippers ook in de Fiat Professional lijn met bedrijfswagens zoals de populaire Ducato en Talento. Deze zijn geheel naar wens leverbaar, compleet met inrichting of ombouw.

Camperonderhoud
Ook de Fiat-camper is van harte welkom bij Autobedrijf Schippers. Wie met de zomer weer op pad gaat, doet er verstandig aan om vooraf onderhoud te laten plegen. Bij de Fiat Professional dealer is uw camper in goede handen. Zo worden uitsluitend originele Fiat-onderdelen gebruikt. Tot en met 30 september loopt nog een speciale actie, bij het onderhoud aan uw camper ontvangt u nu een gratis HD action cam cadeau ter waarde van 65 euro. Zo kunt u straks letterlijk terugkijken op een mooi avontuur.

Kom langs
Autobedrijf Schippers is gevestigd aan de Molendijk Noord 51B in Rijssen. Bel voor meer informatie met 0548-512565 of kijk voor meer informatie op: www.autoschippers.nl. U bent hier ook aan het juiste adres voor onder meer schadeherstel, autohuur en natuurlijk het leasen.