Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Ruime keuze bij Van Mossel Mega Occasion Centrum

OLDENZAAL – Wie op zoek gaat naar een gebruikte auto waardeert een ruime keuze. Daarom biedt het Van Mossel Mega Occasion Centrum in Oldenzaal een brede selectie aan occasions.

De vestiging in Oldenzaal is een jonge telg binnen de Van Mossel Groep. Hier treffen we vestigingsmanager Mark Slotboom en verkoopadviseur Sven Averdonk. Samen meer dan twintig jaar ervaring in de autobranche. Vol enthousiasme vertellen zij over hun benadering. Wie langs komt bij het Mega Occasion Centrum aan de Kelvinstraat 1B valt gelijk de ruime selectie op: hier staan doorgaans zo’n 180 occasions.

Selectie
“Van Mossel biedt meer dan je verwacht, zo zie je.”, geeft Mark Slotboom aan, refererend aan de slogan van Van Mossel. De Oldenzaalse keuze is passend ruim. Misschien tref je hier niet het exacte model of kleur aan waar je naar op zoek bent, maar er is wel altijd een passende auto te vinden binnen hetzelfde segment. Er zijn onder meer dealer-onderhouden ex-lease voertuigen te koop voor gunstige meeneemprijzen. Bij aflevering krijgt de auto een APK-keuring en wordt het in- en exterieur onder handen genomen. Bij aflevering krijgt de auto een technische controle en wordt in perfecte staat afgeleverd.

Internet
Steeds meer kopers oriënteren zich via internet; ruim 80 procent volgens Slotboom. Op www.megaoccasioncentrum.nl is de totale occasionvoorraad te bekijken. U kunt hier ook terecht voor alle informatie met betrekking tot aanvullende garantie.