Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Scherp aanbod op Jaguars op voorraad bij Van Mossel

APELDOORN – Een auto koop je met je hart. En het gaat vaak sneller kloppen bij de aanblik van uw mogelijke nieuwe Jaguar. Maar… het kostenplaatje. Wie naast zijn hart ook zijn hoofd laat spreken, ontdekt enkele interessante aanbiedingen op voorradige Jaguars bij Van Mossel Jaguar.

Van Mossel Jaguar biedt naast de befaamde service die u mag verwachten van Jaguar ook nog eens zeer scherpe prijzen op voorradige modellen. Zo kunt u via www.jaguaroutlet.nl een kijkje nemen bij de uit voorraad leverbare modellen. Er is een breed aanbod van auto’s met vaak interessante opties. Dit loopt uiteen van de vierdeurs Jaguar XE die geliefd is als zakenauto, de E-Pace performance SUV tot de sportieve F-Type. Wat zij gemeen hebben? Een aantrekkelijk voordeel dat op kan lopen tot enkele duizenden euro’s. Zo stapt u al in de Jaguar XE, 2.0D R-Sport Pro Edition voor 50.737 euro; een voordeel van 4.725 euro ten opzichte van de catalogusprijs. Kiest u dan voor een financial lease? Uw maandbedrag begint bij 576 euro. Natuurlijk worden alle modellen geleverd met de gebruikelijke fabrieksgarantie en 3 jaar garantie op onderhoud.

Goed advies
Van Mossel Jaguar geeft u ook graag passend advies over de mogelijkheden voor financiering of lease. Kom langs voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit aan de Oude Apeldoornseweg 40a in Apeldoorn. Kijk ook op: www.jaguaroutlet.nl of www.vanmossel.nl/jaguar voor meer informatie.