Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Segerink & Wolbers: de Renaultdealer in de regio


APELDOORN – Segerink & Wolbers is een van de grootste automobielbedrijven in de regio die als hoofdmerk Renault en daarnaast Dacia verkoopt. Voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens kunt u bij de autodealer terecht.

Al sinds 1990 is Segerink & Wolbers Renaultdealer en er is dan ook veel ervaring en deskundigheid aanwezig. Daarnaast neemt klantvriendelijkheid een prominente plaats in binnen het bedrijf, ze staan niet voor niets in de top drie van Renaultdealers in Nederland. Met diverse filialen waaronder in Deventer en Apeldoorn is er altijd wel een filiaal in de buurt waar u terecht kunt voor diverse kwaliteitsauto’s van zowel hun hoofdmerk Renault als voor diverse modellen van Dacia.

Renault bedrijfswagens
Ook op het gebied van bedrijfswagens bent u bij Segerink & Wolbers aan het juiste adres. Zowel nieuwe als gebruikte bedrijfswagens van Renault behoren tot het diverse assortiment op dit gebied. Of het nu de KANGOO EXPRESS, de TRAFIC of de MASTER betreft, samen met de adviseurs van Segerink & Wolbers vindt u de bedrijfswagen die het beste bij u past. Bedrijfswagens van Renault bieden u vele voordelen, zo zijn het praktische modellen die bekend staan om hun mate van zuinigheid en comfort. Daarnaast biedt Renault ruime mogelijkheden voor een laadruimte op maat, elke onderneming is immers anders en een bedrijfswagen moet hier zo goed mogelijk op aansluiten. Bij de aanschaf van een Renault KANGOO, TRAFIC of MASTER krijgt u bovendien een gratis laadruimtepakket waarbij het voordeel wel tot maximaal €1049,- kan oplopen. Bij de verschillende modellen hoort ieder een ander laadruimtepakket zodat de perfecte laadoplossing voor u wordt gecreëerd. Wilt u meer weten over de bedrijfswagens van Renault of wilt u het ruime assortiment van Segerink & Wolbers zelf ervaren? Kom eens langs aan de Laan van de Dierenriem 41 in Apeldoorn. De koffie staat klaar!