Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Snel en vakkundige reparatie bij ABS Autoherstel Hannink

DEVENTER – Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs de meest ervaren automobilist kan wel eens een schade oplopen. Deze ontstaan dan vaak op de meest onverwachte en onhandige momenten. Gelukkig blijft het vaak beperkt tot een deukje. Een specialist als ABS Autoherstel Hannink kan dit dan weer snel repareren tegen gunstige tarieven.

De kleinere deuk-schades kunnen ook geheel buiten uw schuld ontstaan; bijvoorbeeld wanneer er een fiets tegen uw auto valt of door onoplettendheid van een automobilist die de weg op draait. Gelukkig zijn veel kleinere schades makkelijk te herstellen, zeker wanneer de lak zelf niet beschadigd is. Speciaal hiervoor riep ABS Autoherstel Hannink de Deukendagen in het leven.

Snel en vakkundig
Iedere eerste woensdag van de maand bent u van harte welkom om de auto uit te laten deuken tegen een zeer gunstige prijs: 40 euro inclusief BTW. Dankzij de vele jaren ervaring en vakkennis mag u rekenen op een snel en foutloos resultaat. De schadeherstellers laten zich ook regelmatig bijscholen voor de nieuwste technieken en middelen, zodat zij elke auto ongeacht het merk weer in de oude staat terug kunnen brengen. Natuurlijk bent u ook buiten de vaste Deukendagen van harte welkom voor kleinere of grotere schades. ABS Autoherstel Hannink heeft zich in de loop der jaren verder geprofessionaliseerd en kan schadeherstel uitvoeren aan alle merken. Schadeherstel gaat bij ABS Autoherstel Hannink echter verder dan alleen een vlotte reparatie. Ook met de afhandeling van de verzekering en meer helpen zij u graag.

Kom langs
ABS Autoherstel Hannink is gevestigd aan de Zweedsestraat 17 in Deventer. Kijk ook op: www.abshanninkdeventer.nl