banner lesscherbanner lesscher

Sportieve Swift bij Bennie Wilmink

ENSCHEDE – Vers gepoetst mag het met recht een blikvanger genoemd worden; de knalgele Suzuki Swift Sport die inmiddels de showroom van Bennie Wilmink siert. Samen met de Swift Sportline vormen ze nu het sportiefste compacte duo van het Japanse merk.

De Swift Sport is leverbaar vanaf € 24.999,- of € 399,- per maand wanneer u kiest voor een Suzuki Private Lease. De Swift Sportline is leverbaar vanaf € 18.799,- of € 299,- per maand bij private lease. De Swift Sport is niet alleen sportief ogend dankzij de Champion Yellow kleur en sportieve dubbele uitlaat en andere accenten, ook het onderstel is volledig nieuw en toegespitst op sportief weggedrag. Gecombineerd met een 1,4 liter BoosterJet turbobenzinemotor en sportpakket is de Swift Sport met recht de sportiefste auto van het merk op dit moment.

Krachtig
De prestaties van de 1,4 BoosterJet van de Swift Sport zullen menig glimlacht ontlokken bij de bestuurder. Bij 5.500 toeren per minuut levert hij maximaal vermogen, gekoppeld aan de handgeschakelde 6 versnellingen. Het maximumkoppel is 230 Nm bij 2.500-3.500 toeren. De Swift Sportline deelt de sportieve looks van de Sport, met een wat kleiner motorvermogen. Deze zijn leverbaar met de viercilinder 1.2 DualJet met 66kW/90pk of een driecilinder 1.0 BoosterJet met 82 kW/112 pk mét turbo.

Betaalbaar sportief
De Swift Sportline houdt het midden tussen de reguliere Swift en de Sport; een betaalbaar én sportieve auto, met een laag verbruik. De Sportline is onderscheidend door de prominente dakspoiler en dubbele sportuitlaat, maar ook de 17 inch lichtmetalen velgen, zwarte bodykit, skidplates en natuurlijk sportstriping. Comfort werd ook niet vergeten, zo krijgt de Swift Sportline standaard ook stoelverwarming en een 7 inch smartphone linkage touch display met digitale DAB+ radio, AUX-input, USB en natuurlijk Bluetooth. Ook airconditioning en een achteruitrijcamera komen als standaard op deze editie.

Maak kennis
Suzuki-dealer Bennie Wilmink laat u graag kennismaken met de nieuwe sportieve Swifts. U bent welkom aan de Westerval 16 in Enschede. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl