banner lesscherbanner lesscher

Stijlvolle make-over voor C-Klasse


RIJSSEN – De C-Klasse, de meest succesvolle modelserie van Mercedes-Benz, begint zijn vijfde productiejaar met een keur aan vernieuwingen.

Het exterieur- en interieurdesign heeft een stijlvolle make-over ondergaan. De elektronische architectuur is compleet nieuw. Als optie zijn een volledig digitaal combi-instrument en multimediasystemen met een gepersonaliseerd informatie- en muziekaanbod leverbaar. De assistentiesystemen profiteren eveneens van de nieuwe e-architectuur en liggen nu op hetzelfde niveau als de S-Klasse.

De vernieuwde C-Klasse combineert emotie met intelligentie. Het nieuwe design is herkenbaar aan de koplampen en achterlichten en standaard ‘diamond grille’ op de AMG Line. Het design van de koplampen en achterlichten wordt gekarakteriseerd door hoogwaardige details die de moderne look & feel van de nieuwe C-Klasse onderstrepen. MULTIBEAM LED-koplampen met ULTRA RANGE-grootlicht zijn voor het eerst leverbaar voor deze modelserie. Het sportieve interieur verleent de C-Klasse een kwaliteitsuitstraling met vloeiende, elegante vormen, met de middenconsole als herkenbaar voorbeeld. Deze is leverbaar in openporig bruin walnoothout of openporig antraciet eikenhout. Het 3D-houtfineer in de middenconsole combineert vakmanschap met modern design. Tot de nieuwe interieurkleuren behoren magmagrijs/zwart en zadelbruin voor het AMG Line interieur.

De C-Klasse krijgt het bedienings- en aanduidingsconcept uit de huidige S Klasse mee. Hij wordt als optie leverbaar met het volledig digitale combi instrument met drie individueel instelbare weergavestijlen. Het infotainmentsysteem kan aanvullend worden bediend via het touchpad met controller of via het spraakbedieningssysteem.

Het ENERGIZING-comfortprogramma (optie) koppelt diverse comfortsystemen in de auto aan elkaar. Het maakt gebruik van de functies van de automatische airconditioning (inclusief parfumering) en de stoelen (verwarming, ventilatie, massagefunctie) alsmede de verlichtings- en muzieksfeer. Het stelt Mercedes Benz rijders in staat om een specifieke wellness set-up te kiezen die aansluit bij hun stemming en wensen. Dit verhoogt het welbehagen en de fitheid aanzienlijk.

Baan Twente B.V. laat u graag kennismaken met de C-Klasse. Kom langs aan de Provincialeweg Zuna 2 in Zuna (Rijssen). Kijk ook op: www.baantwente.nl