Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Suzuki werkt aan facelift Vitara


TWENTE – De compacte Suzuki Vitari krijgt dit jaar een mooie facelift. Recent werd de nieuwste versie van de populaire cross-over al in het wild gekiekt.

Al in februari vorig jaar zagen we de eerste spionage-foto’s van het nieuwe model. Helaas moeten we de liefhebber teleurstellen: dit model debuteerde niet op de autosalon in Genéve. Navraag bij Suzuki leerde dat de auto nog even op zich laat wachten, maar naar verwachting zal deze wel in september debuteren bij de autoshow in Parijs.

Subtiel
De aanpassingen bij de nieuwe Vitara lijken subtiel in de spionage-foto’s; niet verrassend gezien het verkoopsucces van het huidige model dat al sinds 2015 op de markt is (zie foto). De neus van de Vitara krijgt een nieuwe bumper en ook de achterlichten worden aangepast naar units met zuinige en felle LED-lampen. Ook het achteruitrijlicht maakt een kleine verhuizing door naar de bumper. Of Suzuki ook de motoren van de Vitara aanpast door bijvoorbeeld de 112 pk sterke 1.0 Boosterjet in de auto te gaan leveren, is nog niet bekend.

Succes
De huidige Vitara loopt al sinds 2015 mee in de Nederlandse markt en bleek al snel een geliefd model. Het combineert geavanceerde technologie met de grote betrouwbaarheid waar Suzuki bekend om staat. Het merk behaalde namelijk dit jaar ook al de erkenning van de Consumentenbond als meest betrouwbare automerk.

Dit jaar leverbaar
Hopelijk zal de nieuwe Vitara richting het einde van het jaar te bewonderen zijn bij uw lokale Suzuki-dealer. Zo bent u van harte welkom bij autobedrijf Bart Wiegerinck. Zij hebben vestigingen aan de Diamantstraat 38 in Hengelo, de Kerkstraat 17 in Goor en de Schelmaatstraat 25 in Oldenzaal. Alle vestigingen zijn op tweede paasdag geopend. Kijk ook op: www.bartwiegerinck.nl