Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Tank to the Max

OLDENZAAL – Liefhebbers van de Formule1 kunnen bij de Netto Tank Tankstations hun hart ophalen. Tanken, zelf racen bij Kartbaan Oldenzaal en misschien zelfs wel naar de Formule1 van Franchorchamp. Netto Tank laat de adrenaline door je lijf gieren.

Nu de kop eraf is van het nieuwe raceseizoen raakt Nederland weer in de ban van Max Verstappen en kruipen de Formule1 fanaten het liefst in de huid van deze grote held. Dat kan ook met de spectaculaire actie ‘Tank to the Max’ van Netto Tank Tankstations in samenwerking met Kartbaan Oldenzaal.

Hoe werkt het
Kom voor minimaal 20 liter tanken bij één van de Netto Tank tankstations en ontvang naast de tankbon een kortingsvoucher ter waarde van € 4,- euro voor de Kartbaan van Oldenzaal.

Tankbon
Daarnaast kun je op www.nettotank.nl/acties je tankbon registreren om kans te maken op deelname aan een kwalificatierace voor de Netto Tank Cup. De beste 4 rijders van elke kwalificatie gaan door naar de finale en racen voor de hoofdprijs: 2 toegangskaarten voor de F1 van Francorchamps. De tweede prijs is een abonnement op de Kartbaan Oldenzaal en de derde prijs een Max Verstappen fanpakket.

Kom langs!
De actie is geldig t/m 30 april 2017. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www. Nettotank.nl/acties of op onze Facebookpagina www.facebook.com/nettotank