Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Tax-free shoppen bij Hyundai: Profiteer van voordeel op i10

Heerlijk is dat als je met vakantie gaat of terugkomt: het tax free shoppen. Want alle financiële voordelen komen goed uit in vakantietijd. Hyundai begrijpt dat en zorgt in de maand augustus dat dit fijne gevoel blijft. Je koopt nu namelijk een Hyundai i10 uit voorraad zónder BTW! Je krijgt dan al tot € 2.080,- korting!

De snelle beslissers zijn welkom bij Hyundai-dealer Herwers aan de Solingenstraat in Deventer. Op de compacte Hyundai i10 uit voorraad rekent de dealer tijdelijk geen btw over de fiscale prijs – dat is de aanschafprijs van de auto exclusief btw en eventuele opties. Het btw-bedrag gaat in de vorm van korting van de consumentenadviesprijs af.
De Hyundai i10 i-Motion koop je door deze aanbieding al voor € 11.141,-. Je betaalt geen BTW, dus ontvangt € 1.854 korting! Kies je voor de Hyundai i10 Comfort met onder meer geïntegreerd navigatiesysteem en cruise control, dan ontvang je zelfs € 2.080,- korting! Je rijdt dan al een zeer complete auto voor € 12.215,-. Nog niet overtuigd? Kom langs bij Hyundai-dealer Herwers, maak een proefrit en oordeel zelf. Maar wees er snel bij want op is op. De actie loopt tot 31 augustus 2017, echter zo lang de voorraad strekt.