Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Tip van Twimva: Veilig op pad met een fietsdrager


ENSCHEDE – Veel Twentenaren genieten graag per fiets van de mooie natuur. Nu de lente aanbreekt is dit het perfecte moment voor een mooie fietstocht. Wanneer u deze buiten de regio maakt, is het verstandig om uw fiets te vervoeren met een goede fietsdrager. Bij Twimva Automaterialen in Enschede en Almelo is een ruime selectie te krijgen.

Wanneer u op pad gaat met uw kostbare fiets of fietsen is een goede fietsdrager belangrijk. Zo vervoert u veilig en gemakkelijk de fiets, die zonder veel moeite in en uit de drager gehaald kan worden. Fietsdragers zijn er in veel merken en varianten. Zo kunt u bij Twimva onder meer de merken Thule, Spinder, Movanext, Twinny Load, Pro-User, Bosal, Hapro en Atera krijgen. Er zijn fietsdragers te krijgen voor 2 of zelfs 3 fietsen, kantelbaar maar ook lichtgewicht. Zo is er voor iedere combinatie van auto, fiets en beoogd gebruik wel een passende drager te vinden.

Aanbieding
De MovaNext Lux is een lichtgewicht, compacte en makkelijke fietsendrager. Hij weegt slechts 12,5 kg en kan belast worden tot 60 kg en is daarom ook geschikt voor het vervoer van twee E bikes. Met twee simpele bewegingen klemt u de drager binnen enkele seconden rechtstreeks op de trekhaak. De MovaNext wordt uitgevoerd met een 13 Jeagerstekker, voorzien van een 7-polige adapter. Nu te koop bij Twimva voor € 389,00 inclusief BTW.

Goed advies
Kom langs bij Twimva voor goed advies voor aanschaf van een geschikte fietsdrager. Twimva is gevestigd aan Het Poolman 11 in Almelo en de Twentepoort West 25 in Almelo. Kijk voor meer informatie ook op: www.twimva.nl