Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Traditionele Paasshow bij Bennie Wilmink

De traditionele Paasshow van Bennie Wilmink zal in Enschede in het teken staan van de introductie van de nieuwe Suzuki Swift. Een maand voor de officiële introductie staat deze in de showroom en zal een demonstratie auto aanwezig zijn. De Swift is leverbaar, rijklaar vanaf € 15.499,-

Op de overige modellen van Suzuki geldt nog steeds de Upgrade actie. Dat wil zeggen: u koopt bijvoorbeeld een Celerio Exclusive en betaalt slechts de helft van de meerprijs ten opzichte van de comfort. Zo krijgt u meer auto voor minder geld. De actie geldt op alle modellen van Suzuki, behalve de Ignis en de nieuwe Swift. Bij Mitsubishi viert Bennie Wilmink het 45 jarig dealerschap van het merk. Het hele jaar door zijn er leuke acties van een financieringsaanbieding of korting op accessoires. Centraal staat de Space Star 1.2 Life met een GT-line actie pakket. 15 inch dark licht metalen velgen, side skirts en een carbon dak maken dit een wel zeer aantrekkelijk en uniek actiemodel. Haast is geboden want op is op. De Mitsubishi ASX is op dit moment zeer compleet uitgerust als Connect Pro uitvoering met onder meer een full-map navigatiesysteem met achteruitrijcamera, Super ‘wide vision’ HID Xenon koplampen, 18 inch licht metalen velgen en is leverbaar in de nieuwe kleur Lightning Blue. De ASX Connect Pro is leverbaar met een 1.6 motor rijklaar vanaf € 26.290,- inclusief vijf jaar volledige fabrieksgarantie. Bij Bennie Wilmink in Almelo is het nu goed zaken doen bij Citroën. Op zowel de C1 als de C4 Cactus bestaat de mogelijkheid voor een 50/50 financieringsdeal van 24 maanden voor slechts 1.9%. Of kies voor de Private Lease aanbieding. Dat is zorgeloos auto rijden voor een vast bedrag per maand. Vanaf € 199,- per maand voor de compacte C1 of  vanaf € 285,- voor de ruime en comfortabele C4 Cactus. De nieuwe C3 staat centraal tijdens de paasdagen. Kom proefrijden met de C3 automaat en ervaar het echte franse comfort in een bijzonder vormgegeven compacte auto. Profiteer van de voorraad korting op sommige modellen oplopend tot maar liefst € 1.000,-. Ook de ruime C4 Picasso wordt natuurlijk niet vergeten. Tijdelijk heeft de uitvoering met een automatische transmissie geen meerprijs ten opzichte van de handgeschakelde versie. Informeer naar de voorwaarden van deze wel zeer comfortabele aanbieding.

Redenen genoeg dus om tijdens het paasweekend een bezoek te brengen aan de showrooms van Bennie Wilmink. Tweede paasdag geopend in Almelo en Enschede van 11.00 tot 16.00 uur.