Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Uitbreiding familiebedrijf Zuithof met zoon Jarno


Foto: verkoopteam Zuithof, v.l.n.r Coen Bernds, Jarno Zuithof en René Zuithof.

BORNERBROEK – Autobedrijf Zuithof is al sinds jaar en dag een familiebedrijf. Het begon met Joan Zuithof die het bedrijf in de jaren zestig begon. Nu runt zoon Rene het bedrijf samen met zijn vrouw Irma. Zoon Jarno is deze maand bij het veelzijdige team van Zuithof gekomen en is verantwoordelijk voor de in- en verkoop en zal zich daarnaast bezig gaan houden met de strategie van het bedrijf.

Jarno Zuithof heeft reeds jaren ervaring in de autosector en houdt van de veelzijdigheid en het klantcontact. Hij deed kostbare ervaring op bij een grote speler in de automarkt maar miste toch de wat meer persoonlijke benadering van klanten.”Mensen komen hier naast voor een auto ook voor de vertrouwde en persoonlijke service, dat vind ik mooi en ik wil daar verder aan bouwen.”

Auto DNA
Jarno Zuithof maakt onderdeel uit van een hechte familie die van aanpakken weet. Vader René en zijn vrouw Irma runnen Autobedrijf Zuithof al jaren. Broer Mathijs is ook werkzaam in de autosector en zus Hilke runt een succesvolle modezaak in Borne. Het autovak is Jarno met de paplepel ingegoten en het is daarnaast zijn passie. Een andere passie voor Jarno is de natuur en jagen en dat matcht mooi met de outdoor beleving van Subaru, het hoofdmerk van Zuithof. Jarno’s avontuur in de autowereld begon met een vierjarige opleiding aan de Autoschool in Apeldoorn, daarna heeft hij nog twee jaar een opleiding HTS autotechniek in Arnhem gevolgd en vervolgens maakte hij de 2-jarige cursus Middle Management aan het Saxion af. Met een gedegen opleidingsachtergrond en 13 jaar werkervaring in de autosector is hij meer dan ‘de zoon van’. Jarno zal zich eerst gaan richten op het uitbreiden van de inkoop en de verkoop, maar ook op de strategie van Zuithof voor de komende tien jaar. Daarnaast zal hij zich bezig gaan houden met de marketingstrategie.

Aan de slag
Jarno heeft zijn eerste werkweek erop zitten en hij ziet ernaar uit verder aan de slag te gaan, ambities te verwezenlijken en de klantgerichte aanpak nog verder uit te breiden. Benieuwd geworden naar de persoonlijke service bij Autobedrijf Zuithof? U vindt ze aan het Tusveld 15 in Bornerbroek. De koffie staat klaar!