Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Uitlijnen belangrijk voor veilig weggedrag

LOSSER – Nu de herfst definitief zijn intrede doet in Twente gaan we ook weer bij moeilijker weer de weg op. Goed onderhoud aan de auto is hierbij belangrijk, om het weggedrag zo veilig mogelijk te houden. Ook het uitlijnen van de auto is hierbij een zeer belangrijk aspect. Maar: wat is dit precies?

BOVAG-garagebedrijf Auto Reuvers aan de Enschedesestraat 32 in Losser praat ons even bij over het hoe, wat en waarom van uitlijnen. Kort samengevat: bij het uitlijnen meet en corrigeert de garage de stand van de wielen en assen. Deze optimale afstelling varieert van merk tot merk en van type tot type. In de goed uitgeruste werkplaats beschikt Auto Reuvers over moderne apparatuur om dit uitlijnen zo goed mogelijk uit te voeren, ongeacht welke auto u heeft. Zo kunt u hier altijd terecht, zonder dat u de veelal duurdere merkspecialist op hoeft te zoeken. Uitlijnen zorgt voor goede wegligging, lager brandstofverbruik, banden gaan langer mee en u heeft een hoger kilometerrendement.

Wanneer uitlijnen?
Wanneer is het tijd om de auto uit te laten lijnen? Dit is eigenlijk een hele simpele vraag: wanneer u merkt dat de auto naar links of rechts trekt of dat banden scheef afslijten. Een duidelijk teken dat uitlijnen nodig kan zijn.

Afspraak maken
Als u de volgende eigenschappen herkent, is het tijd om een afspraak te maken bij Auto Reuvers: uw auto trekt naar rechts of links, uw banden slijten schreef af, als u rechtdoor rijdt, dan staat uw stuur niet recht of het sturen voelt zwaar aan. U heeft bijvoorbeeld een stoeprandje geraakt en vervolgens rijdt uw auto anders. Kijk op: www.auto-reuvers.nl of bel met: 053-5363519