banner lesscherbanner lesscher

Uw auto zomerklaar met Herman Bosch


ENSCHEDE – Op het gebied van auto elektronica bent u bij Herman Bosch aan het juiste adres. Van autobeveiliging inbouwen tot revisie van uw startmotor en of dynamo en van airco-onderhoud tot het laten vervangen van diverse onderdelen, er wordt een passende oplossing geboden voor elke situatie. Herman Bosch biedt verschillende services en producten aan, met name de aircoservice en het Trekhaakcentrum van het bedrijf zijn nu zeker interessant met oog op de naderende zomer.

Tijdens de warme dagen is er niks fijner dan het ervaren van de verkoeling die een goedwerkende airco biedt. Echter is goed onderhoud hierbij van wezenlijk belang. Herman Bosch voorziet u dan ook graag van een goed advies op aircogebied.

Aircoservice
Om te beginnen is het voor het functioneren van uw airco wenselijk dat u deze elke week in ieder geval tien minuten laat draaien. Overmatig gebruik van de airco is ook niet wenselijk, dit kan zorgen dat deze uitdroogt en gaat lekken. Hier is zowel uw airco als het milieu als uw portemonnee niet bij gebaat. Het volume van het koudemiddel van de airco neemt elk jaar met acht tot tien procent af waardoor de airco minder goed gaat functioneren en uiteindelijk moet worden gerepareerd. Wanneer u elke twee jaar een autoservicebeurt laat doen en juist met de airco omgaat, komt u niet voor vervelende verassingen te staan. De vakkundige medewerkers van Herman Bosch zijn gespecialiseerd in het onderhoud van airco’s van alle typen en merken auto’s. Het schoonmaken, onderhouden en repareren van uw airco kent voor deze professionals dan ook geen geheimen. Herman Bosch beschikt over de juiste apparatuur, reinigingsmiddelen en onderdelen om uw airco in topconditie te houden.

Trekhaakcentrum
Het vakantieseizoen komt er weer aan en veel Nederlanders zullen er weer met de caravan op uittrekken. Herman Bosch beschikt over een franchisevestiging van Trekhaakcentrum waar u terecht kunt voor complete trekhaakmontage en kabelsetinstallatie en allerlei accessoires als fietsendragers. Zowel voor diverse personenauto’s als voor lichte bedrijfsauto’s, wordt de trekhaakoplossing op maat gevonden. De medewerkers adviseren u graag over een oplossing op maat zodat u voorbereid van uw vakantie kunt genieten! Loop eens binnen voor advies of maak online een afspraak. U vindt zowel Herman Bosch als Trekhaakcentrum aan de Wooldriksweg 138a in Enschede.