Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Uw Renault helemaal zomerproof met Segerink & Wolbers

DEVENTER – Zorgeloos de zomer door met uw Renault, met de Renault zomercheck gaat u voorbereid op weg. Bij Segerink en Wolbers zorgen de medewerkers ervoor dat uw auto helemaal zomerproof is.

Met de zonnige dagen en de vakantie voor de deur is er niets lekkerder dan lekker erop uit! Misschien wordt het wel een dagje naar het strand of zelfs een lange autorit naar een verre bestemming. In alle gevallen wil u in ieder geval dat uw auto u niet in de steek laat, daarom is de Renault Zomercheck ideaal voor u op pad gaat. Bij de Renault Zomercheck wordt uw auto op tien vitale punten gecontroleerd. Zo wordt het peil van onder andere de remvloeistof en de motorolie gecontroleerd en wordt er waarnodig bijgevuld. Daarnaast wordt de verlichting juist afgesteld en wordt de bandenspanning gemeten. Ook wordt er gecontroleerd op eventuele beschadigingen van de banden. Zo kunt u op pad met banden die in orde zijn, een veilig idee! Ook de remmen worden aan een controle onderworpen om uw veiligheid te garanderen. Als laatste wordt de airco gecontroleerd, want op pad in de hitte zonder goedwerkende airco is voor niemand een pretje. In slechts een uurtje is alles gedaan en kunt u de zomer tegemoet rijden.

Maak een afspraak
Maak nu nog een afspraak voor een Renault Zomercheck bij Segerink & Wolbers zodat u verzekerd bent van een een optimale conditie van uw auto voor de vakantie. U vindt Segerink & Wolbers in Deventer aan de Revalstraat 4 of in Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem 41.