Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Van Mossel heeft met Jaguar XE de ideale zakenpartner in huis

Zakelijk in een Jaguar XE rijden, is bij Van Mossel in Apeldoorn nu nog aantrekkelijker met de Corporate Edition. De Jaguar XE Corporate Edition is beschikbaar in drie uitvoeringen – Pure, Prestige en R-Sport – en beschikt over allerlei kenmerken en eigenschappen die van de auto een unieke zakenpartner maken.

De Jaguar XE is een onderscheidende auto vanwege zijn lichtgewicht aluminiumstructuur, geavanceerde motor, sterke prestaties, gunstige verbruik en lage CO2-emissies. Het is een efficiënte, verfijnde en geavanceerde sportsedan, die onmiddellijk in het oog springt door zijn exclusieve exterieur en strakke oppervlakken, die de basis van het Jaguar-design vormen. De bollende motorkap en de grille geven de wagen een chique, maar ook eigenzinnig scherpe uitstraling. De Jaguar XE Corporate Edition (beschikbaar voor € 42.580,-) wordt door Van Mossel voor een aantrekkelijk leasetarief aangeboden. Naast de rijke standaarduitrusting van de auto zijn onder andere optioneel leverbaar: Head-up display, sleutelvrije toegang, radar gestuurde cruise-control (automatisch afstand houden), een camera die verkeersborden leest, dodehoek detectie, een elektrisch bedienbare achterklep en het hightech multimediasysteem InControl Touch Pro. Verder beschikt de auto standaard over een navigatiesysteem met dynamische routebegeleider, een eco-routefunctie en Jaguar Voice spraakbediening. Veiligheid staat voorop bij de Jaguar XE, die de maximale score van 5 sterren behaalde bij de Euro NCAP 2015 veiligheidstests. De auto ontving hoge waarderingscijfers in alle categorieën, inclusief bescherming van inzittenden en voetgangers.

Bij Van Mossel is de Jaguar XE Corporate Edition in verschillende kleuren en uitvoeringen uit voorraad leverbaar, waardoor klanten niet te maken hebben met levertijden. Bovendien geeft Van Mossel bij verkoop uit voorraad hoge kortingen aan zijn klanten. U bent van harte welkom om alle modellen van Jaguar, waaronder de Jaguar XE, in de showroom van Van Mossel te komen bewonderen en aan de Oude Apeldoornseweg 40 A de echte Jaguar-sfeer te ervaren.