Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Van Mossel Kia’s Drakenauto promoot Drakenboot Festival

APELDOORN – Het jaarlijkse Drakenboot Festival komt er weer aan! Op 22, 23 en 24 juni staat er weer volop spektakel en gezelligheid op het programma.

Het Drakenboot Festival ontleent zijn naam aan de Drakenbootrace. Een drakenboot is 12,5 meter lang met minstens zeventien bemanningsleden; 16 roeiers en een trommelaar. De bont beschilderde boten met drakenschubben leggen dan een afstand van 250 meter af. De snelste teams maken kans op leuke prijzen. Natuurlijk is er ook een uitgebreid randprogramma opgezet voor deelnemers en publiek. Zo is er op de vrijdag ook een concert met grote namen zoals Kensington, Wulf en Lil Kleine.

Grote inzet
Een succesvol evenement zoals het Drakenboot Festival is niet mogelijk zonder de inzet van veel betrokken ondernemers. Zo is ook Van Mossel Kia official partner van het festival. Zo leverde het autobedrijf ook een fel bestickerde Kia Stonic die de organisatie een jaar lang kan gebruiken. Deze ‘Kia Drakenauto’ werd voorzien van de bekende schubben, drakenkop-logo en natuurlijk het websiteadres van het festival, www.drakenbootfestival.com. De sportieve en compacte crossover is een echte blikvanger.

Kom langs
Van Mossel Kia laat u natuurlijk ook buiten het festival graag kennismaken met de Stonic of de andere modellen. U bent van harte welkom aan de Oude Apeldoornseweg 40b of kijk op: www.kia-vanmossel.nl