Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Van Mossel verwelkomt innovatieve Jaguar I-PACE

APELDOORN – Jaguar introduceerde eerder dit jaar de innovatieve Jaguar I-PACE. Dit is de eerste volledig elektrisch aangedreven SUV van het merk; Deze combineert luxe met een duurzame aandrijflijn én praktisch gebruik. Op 6 en 7 juli verwelkomt Van Mossel Jaguar de I-PACE in de showroom.

Jaguar komt als één van de eerste merken met een volledig elektrische SUV uit het luxere segment. Hiervoor heeft het merk al veel kennis opgedaan met de eerdere introductie van de E-PACE en F-PACE. Bij de ontwikkeling van de nieuwe I-PACE kreeg het onderstel zeer veel aandacht. Met een lag liggend batterijpakket, een goede gewichtsverdeling en aluminium koetswerk is het weggedrag erg aangenaam. De twee elektromotoren met een gezamenlijk vermogen van 400 pk zorgen voor nette prestaties, waaronder een 0 tot 100 tijd van 4,8 seconden. De volledig opgeladen accu heeft een bereik van 480 kilometer.

Interieur
Jaguar schonk ook veel aandacht aan het interieur; een combinatie van premium materialen met een behaaglijk gevoel en zeer modern uitgerust. Zo geven het digitale instrumentarium, infotainmentsysteem en andere bedieningselementen hem een haast futuristisch uiterlijk. Het interieur kreeg een mooie lichte en ruime opzet, met verrassende elementen zoals de ‘zwevende’ middenconsole. Een oase van rust dankzij het strakke design en geavanceerde geluiddempende maatregelen.

Varianten
De I-PACE is leverbaar in diverse varianten, waarbij de I-PACE S leverbaar is vanaf 80.330 euro. De I-PACE SE en I-PACE HSE voegen nog diverse opties toe, zoals sportieve lichtmetalen velgen, premium LED-koplampen en meer.

Kennismaking
Van Mossel Jaguar verwelkomt de nieuwe I-PACE op 6 en 7 juli in de showroom. Kom langs aan de Oude Apeldoornseweg 40 A in Apeldoorn voor een vrijblijvende kennismaking.