Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Van occasion tot camper-bouw bij KO Auto’s Losser

LOSSER – KO Auto’s in Losser is niet zomaar een autobedrijf. Wie kijkt op de website www.koautos.nl ziet een opmerkelijke selectie aan gespecialiseerde diensten. Wij gingen in gesprek met eigenaar Lowie Kellerhuis.

KO Auto’s is gevestigd aan De Pol 9 in Losser en biedt een assortiment interessante occasions aan voor ieder budget. Via de website www.koautos zijn de actuele occasions op voorraad te bekijken, maar het is ook mogelijk om een zoekopdracht in te dienen wanneer u op zoek bent naar een specifieke auto. In de moderne werkplaats kunt u terecht voor service voor alle merken. Met een vakkennis van bijna 30 jaar bent u verzekerd van betrouwbaar onderhoud.

Restauratie en meer
KO Auto’s gaat verder dan regulier onderhoud. Wie een klassieker heeft kan hier terecht voor een volledige restauratie. Vrijwel alles kan in eigen huis, waaronder het zandstralen. “We maken ook zelf onderdelen wanneer het nodig is. Echt handwerk”, aldus Kellerhuis. Dit is ooit begonnen als hobby. Daarnaast specialiseert KO Auto’s in ombouw van bedrijfsaanhangers op maat en inbouw, verbouw en ombouw van bedrijfsbussen. Dit alles geheel naar wens van de klant. Een bijzonder specialisme is het ombouwen van bussen naar campers. Steeds meer mensen genieten van het reizen met de camper, waarbij met name de bekende Volkswagen T-serie bussen populair zijn voor conversie. Zo kan een bus voorzien worden van een hefdak waar men comfortabel kan slapen. Kellerhuis is zelf ook camper-liefhebber en geniet dan ook van dit soort leuke uitdagingen; iedere conversie is weer anders.

KO Auto’s is gevestigd aan De Pol 9. Open maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 12.00 & 13.00 tot 17.00 uur. Bel met 06-21 24 72 43 of kijk op www.koautos.nl