Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Veel voordeel tijdens Salon de Promotion

Bij Renault-dealer Segerink en Wolbers in Deventer staat tot en met Tweede Paasdag (17 april) alles in het teken van Salon de Promotion. Wie op zoek is naar een nieuwe auto, profiteert in deze actieperiode optimaal.

Zoals u inmiddels gewend bent van Segerink en Wolbers biedt men rondom Pasen extra veel voordeel bij aankoop van een nieuwe Renault. Bij aankoop van één van de voorraadmodellen kunt u bovendien gebruik maken van de Beslisbonus welke op kan lopen tot wel € 2.700,- (afhankelijk van het model u kiest). Op meerdere modellen ontvangt u tevens gratis het Easy Life pack, welke bestaat uit meerdere opties waaronder parkeersensoren en een achteruitrijcamera. Dit Easy Life pack verschilt per model en biedt naast de genoemde opties nog een aantal extra opties (uitgezonderd Zoe en Twingo). Wilt u kennis maken met een nieuwe Renault of Dacia? Kom dan voor 17 april langs voor een proefrit in het model naar keuze. Wilt u de geheel elektrische Renault ZOE rijden tijdens een (langere) proefrit, dan kunt u hiervoor een afspraak maken zodat u zelf de nieuwe actieradius van 400km o.b.v. NEDC* kunt ervaren. Met deze nieuwe actieradius, de optie om de batterij te huren of aan te schaffen en 4% bijtelling wordt 100% elektrisch rijden in de Renault ZOE wel heel aantrekkelijk. (* in de praktijk zal dit zo’n 250-300 km zijn afhankelijk van de omstandigheden en rijstijl)

Financieren?
Wilt u uw nieuwe of gebruikte auto financieren tegen een extra lage rente van 1,9%? Het verkoopteam wil u graag vrijblijvend informeren over aantrekkelijke financieringsproducten bij Renault Segerink en Wolbers in Deventer.