Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Veilig op weg met LED

HENGELO – De zomervakantie loopt ten einde en we gaan straks weer snel richting de donkere dagen. En wie in de herfst en winter de weg op gaat, doet er verstandig aan om de verlichting goed op orde te houden. Autobedrijf Lesscher biedt de mogelijkheid om voor 199 euro uw huidige verlichting te vervangen door felle en veilige LED’s.

LED-verlichting is al enkele jaren in opkomst. Niet verrassend, want de LED-lampen hebben vele grote voordelen ten opzichte van de traditionele halogeen verlichting. Allereerst is standaard LED-verlichting een stuk economischer qua levensduur. Een traditionele gloeilamp levert ongeveer 1.000 tot 2.000 branduren. Bij LED-lampen mag u rekenen op gemiddeld 35.000 tot 50.000 branduren. Sommige verlichting gaat wel tot zelfs 100.000 uur mee. Bij goede verlichting gaat het om twee belangrijke zaken: zien en gezien worden. Ook hier zijn er diverse voordelen. Zo levert een LED-lamp aanzienlijk meer licht per watt aan energie. Concreet zal dit betekenen: uw lampen zijn feller waardoor u verder kijkt, maar ook beter zichtbaar bent voor overig verkeer. Juist op momenten waar verlichting het belangrijkst is, zorgt LED voor dat extra beetje zichtbaarheid.

Knipperlicht en meer
Naast de koplampen van de auto zijn ook richtingaanwijzers goed te vervangen door LED’s. Dit omdat deze lampen juist veel aan en uit gaan, wat bij de eerdere gloeilamp zorgde voor een korte levensduur. Ook rem- en achterlichten en mistlampen worden steeds vaker als LED uitgevoerd. De LED’s zijn een massief product zonder breekbare punten zoals een gloeidraad of lampvoet. U geniet zo langer van deze verlichting, wat gunstig is voor de portemonnee.

Aanbieding
Bij Autobedrijf Lesscher in Hengelo kunt u nu voor 199 euro inclusief montage uw huidige verlichting laten vervangen door LED’s. Dit kan elke soort lamp zijn en het maakt ook niet uit welk merk auto u rijdt. Neem contact op voor een afspraak of voor meer informatie. Autobedrijf Lesscher is gevestigd aan de Zilverstraat 5 in Hengelo. Bel met: 074-24 24 158 of kijk op: www.autolesscher.nl