Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Vernieuwde Seat Leon staat nu in showroom

De vernieuwde Seat Leon 5-deurs en ST zijn nu verkrijgbaar. Het gefacelifte Spaanse succesmodel is leverbaar vanaf € 21.900,-. Nieuw naast de bekende uitvoeringen is de Business Intense uitvoering voor de Leon Style en FR.

De prijslijst van de Seat Leon voor modeljaar 2017 start bij € 21.900,- voor de 1.0 Eco TSI Reference. Standaard levert Seat onder meer airco, een multifunctioneel stuurwiel en 16 inch lichtmetalen velgen. Verder is de Leon voorzien van een vernieuwd interieur. Noviteiten zijn de middenconsole, bekleding, elektronische handrem, hoogwaardige afwerking en de gebruikte materialen. Nieuw voor de Seat Leon zijn de Business Intense introductie-uitvoeringen op basis van de Leon Style en FR. Beide beschikken over het nieuwe Media System Navi met overzichtelijk en intuïtief 8 inch touchscreen, parkeersensoren voor en achter, DAB+ digitaal audiosysteem, Keyless entry/go, draadloze telefoonlader, High Beam Assist, Lane Assist en meer. De Leon Style Business Intense is leverbaar vanaf € 24.500,- met 1.0 EcoTSI motor; de FR Business Intense is er vanaf € 31.800,- met 1.8 TSI motor en 132 kW/180 pk. Deze sportieve FR-variant heeft onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, sportstoelen, een met 15 mm verlaagd sportonderstel, SEAT Drive Profile, donkere ruiten achter en een zwarte dakhemel.

De gefacelifte Leon is er in eerste instantie als 5-deurs hatchback en als ST stationwagon (meerprijs ST t.o.v. 5-deurs: € 1.000,-), de 3-deurs SC volgt iets later. Voor liefhebbers van puur sportief rijden is er de vernieuwde SEAT Leon CUPRA met 221 kW/300 pk.

Voor meer informatie bent u welkom bij Seat-servicedealer Auto Goedhart aan de Revalstraat in Deventer.