Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Wasstraat Garage Leijenaar behoedt auto’s voor winterweer

Schonere auto’s gaan langer mee. Daarom kan een wasbeurt bij Garage Leijenaar in combinatie met een extra waslaag geen kwaad in de winter. Zeker niet wanneer de auto te maken krijgt met verschillende weersinvloeden en in contact komt met pekelresten en allerlei vuil dat op de weg ligt.

Garage Leijenaar beschikt over een volautomatische Kärcher wasstraat. Daarmee kan het Bathmense autobedrijf het exterieur van auto’s grondig onder handen nemen. De wasprogramma´s variëren van alleen wassen en drogen tot bodemwassen, hogedruk- en Polish Plus programma’s. Klanten hebben de keuze uit diverse wasprogramma’s, variërend van € 5,- tot € 15,-. Het programma van € 15,- is inclusief speciale hot wax. Garage Leijenaar is als Renault-dealer een veelzijdig autobedrijf met een uitgebreid dienstverleningspakket. Naast de verkoop van nieuwe Renaults en occasions van alle andere merken kunnen klanten ook voor onderhoud, reparatie en schadeherstel van álle automerken langskomen bij de goed uitgeruste en modern ingerichte werkplaats aan de Koekendijk 8 in Bathmen.

Verder kunnen klanten bij Garage Leijenaar kennismaken met de nieuwe Renault Grand Scénic. De Grand Scénic heeft een gloednieuwe, aerodynamische look en is een ideale gezinsauto. De auto is verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen en biedt veel comfort en ontzettend veel ruimte. Naast het ruime interieur en de comfortabele stoelen heeft de Grand Scénic een uitstekend zicht rondom. Daarnaast is de Renault Grand Scénic voorzien van de nieuwste technieken en de laatste rijhulpinnovaties, zoals Multi-SENSE®-technologie, uitstekende mulitmedia-technologie, R-LINK 2-tablet met touchscreen, een Bose® Surround-geluidssysteem en Active Emergency Braking system met voetgangsersdetectie.