Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Winterse weersomstandigheden

Volgens diverse weerberichten blijft het de komende dagen nog koud. Het is dus belangrijk om uw auto goed te beschermen tegen winterse omstandigheden, zodat pekel minder kans heeft om de lak en de onderzijde van uw auto aan te  tasten en in versnelde fase roest te veroorzaken. Wij adviseren bij deze  winterse weersomstandigheden te kiezen voor een wasprogramma  met minimaal wax, bodemreiniging en bodemwax. Hierdoor blijft de autolak en de onderkant van de auto langer beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf.

TIP!

Uniek in Nederland is onze glansstraat! Naast de reguliere wasstraat waarbij uw auto schoon wordt en voorzien is van eventuele Perfect Protect, Polish en/of Wax kunt u uw voertuig showroom glanzend laten maken! niet alleen het glimmen maar ook de synthetische laag welke wij aanbrengen zorgt voor een antistatisch effect en zorgt voor een super glad oppervlak. Dit zorgt ervoor dat een auto langer beschermd blijft tegen hardnekkig vuil en gekke invloeden van buitenaf, denk aan vogelpoep/Uv-straling en pekel. Een service medewerker zorgt ervoor dat uw auto 100% droog wordt middels speciale droog doeken, daarna brengt hij manueel de speciale glans-coating aan, waarna hij uw voertuig op de band begeleid. Indien door u besteld wordt er als vervolg de Rain-OK voorruit coating aangebracht waarna het glans proces begint. Speciale lappen, een mix van Amerikaans poets weefsel en microvezel lappen zorgen voor een extreem glanzend effect. Als laatste proces worden uw banden zwart gemaakt met de Tire-Shine applicatie waarna uw auto er weer als nieuw uitziet!

Wilt u meer informatie over onze vestigingen? Bekijk dan onze website www.perfectcarwash.nl of volg ons op facebook www.facebook.com/perfectcarwashenschede

Met glanzende groet,

Het team van Perfect Carwash!

www.perfectcarwash.nl