Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

WK-voordeel bij Hyundai

DEVENTER – Het WK voetbal is weer begonnen! Er zullen weer veel mooie duels gespeeld worden, maar helaas moet Nederland het toernooi een keer uitzitten. Maar Hyundai heeft toch een leuke troostfinale: u ontvangt momenteel namelijk extra WK-korting op veel modellen.

Autobedrijf Herwers helpt u graag bij het scoren van extra inruilvoordeel dat op kan lopen tot 3.500 euro. Hebt u geen auto in te ruilen? dan profiteert u van een aantrekkelijke korting op het aankoopbedrag.

Oplopend voordeel
Het Hyundai Inruil WK-voordeel begint bij 2.000 euro op de populaire i10, i20, ix20 en IONIQ Hybrid. Gaat u voor de sportieve Kona of de stoere Tucson? Uw inruilvoordeel is hierbij 2.500 euro. Het grootste inruilvoordeel – tot 3.500 euro – scoort u op de populaire i30 5-deurs, i30 wagon en de i30 Fastback.

Voorspel en win
Bent u de voetbalkenner die altijd de juiste finale weet te voorspellen op het WK? Dan maakt u ook kans om zelfs het totale aankoopbedrag van uw nieuwe auto terug te winnen. Als u een taxatie laat doen en een nieuwe Hyundai aanschaft, kunt u deelnemen aan deze winactie.

Goed advies
Autobedrijf Herwers laat u graag kennismaken met Hyundai’s uiteenlopende modellen. Kom langs voor een vrijblijvende proefrit of advies over inruil, financiering of lease-mogelijkheden. Ook voor betrouwbare service bent u aan het juiste adres. Herwers is gevestigd aan de Solingenstraat 3 in Deventer en Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.herwers.nl/hyundai