Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Zomers voordeel op Nissan ACE-edities bij Herwers

APELDOORN – Als automobilist bent u veeleisend; en terecht. U zoekt een auto die niet alleen betaalbaar en betrouwbaar is, maar ook juist méér biedt dan alleen mobiliteit. Nissan biedt daarom diverse modellen momenteel extra aantrekkelijk geprijsd aan in de ACE-edities.

Tot en met 31 mei zijn de Nissan Micra ACE, Nissan Pulsar ACE en Nissan Juke ACE extra scherp geprijsd. De extra opties zijn afhankelijk van uw specifiek gekozen model. Zo biedt de Nissan Micra ACE als extra opties de 16 inch lichtmetalen velgen, NissanConnect navigatie, achteruitrijcamera en parkeersensoren. Deze is nu leverbaar vanaf 16.290 euro.

Pulsar
De Pulsar ACE is leverbaar vanaf 22.490 euro, waarbij naast de 17 inch lichtmetalen velgen en NissanConnect navigatie ook nog een achteruitrijcamera inbegrepen is. De vijfdeurs Pulsar biedt veel geavanceerde features waarbij Nissan ook een duidelijke nadruk legt op de veiligheid. Zo beschikt deze over een Around View Monitor voor een panoramisch zicht rondom de auto.

Juke
De Juke ACE omvat als extra opties 17 inch lichtmetalen velgen, het NissanConnect navigatiesysteem en een achteruitrijcamera. Deze versie is nu leverbaar met een vanaf-prijs van 21.490 euro. De Juke staat garant voor 100 procent rijplezier, met sportieve prestaties en geheel naar wens samen te stellen personalitiepakketten.

Kom langs
Maak kennis met deze mooi uitgeruste Nissan-modellen bij autobedrijf Herwers aan de Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.herwers.nl/nissan.