Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Albert’s Car Cleaning op nieuwe plek

LOSSER – Albert”s Car Cleaning is al ruim 15 jaar een begrip in Twente. Sinds 2 oktober is het bedrijf niet meer te vinden in Enschede, maar in Losser aan De Zoeker Esch 2 C1.

Albert’s Car Cleaning brengt auto’s weer in nieuwstaat, voor zowel bedrijven als particulieren. Hierbij kunt u allereerst kiezen uit een drietal pakketten voor de schoonmaak van het exterieur: Silver, Gold en Platinum. Het Silver pakket omvat het wassen van de auto, polijsten van de lak en het aanbrengen van een waxlaag voor langdurige glans. Dit begint bij 150 euro inclusief BTW. Het gouden pakket vult dit aan met een carnauba waxlaag of een coating op basis van teflon of quartz. Dit is een duurzame bescherming voor de lak. De prijzen hiervoor beginnen bij 350 euro.

Platinum
De meest luxe en uitgebreide behandeling voor de echte liefhebber is Platinum. Naast het wassen van de auto, polijsten van de lak en waar nodig het bijwerken van de lak wordt dit afgemaakt met het aanbrengen van een high-end glas-keramiekcoating, bijvoorbeeld IGL Kenzo of N-XTC High End Quartz Coating. Albert’s Car Cleaning is gecertificeerd in het aanbrengen van deze coatings Dit pakket begint bij 700 euro.

Interieur
Ook het interieur kan weer opgefrist worden met een schoonmaakbeurt. Deze begint bij 90 euro. Naast het stofzuigen en behandelen van kunststofdelen worden ook de ramen gereinigd en de bekleding. Kampt het interieur met vervelende geuren? Tegen een kleine meerprijs is ook een ozonbehandeling mogelijk die geuren neutraliseert.

Kom langs
Albert’s Car Cleaning ontvangt u en uw auto graag voor een vakkundige schoonmaakbeurt. Kom langs aan De Zoeker Esch 2 C1 in Losser, bel met 06-51113903 of kijk op:

Winactie
Albert’s Car Cleaning organiseert ook een leuke like & win-actie via Facebook ter gelegenheid van deze opening. Zo kunt u een lak-coating winnen ter waarde van 999 euro. Kijk snel op: facebook.com/albertcarcleaning