banner lesscherbanner lesscher

Betrouwbare Hyundai geeft échte garantie op mobiliteit

RIJSSEN – Wanneer u een auto koopt spelen veel factoren een rol bij uw uiteindelijke keuze. Naast de prijs, het merk en het gevoel van de auto is ook betrouwbaarheid een belangrijke factor. Hyundai scoort van jaar tot jaar zeer goed als één van de betrouwbaarste automerken op de markt.

Het Koreaanse merk scoort van jaar tot jaar zeer goed in zowel nationale als internationale onderzoeken naar de betrouwbaarheid. Zo concludeerde ook het Amerikaanse J.D. Power dat Hyundai tot de objectief betrouwbaarste merken hoort. Zo keken zij naar het aantal gebreken per 100 auto’s dat binnen 90 dagen naar aflevering ontstond. Hyundai scoorde met 73 gebreken in deze periode ruim onder het gemiddelde van 93. Hyundai behaalde hiermee zelfs de eerste plek met het luxemerk Genesis; Hyundai zelf behaalde een derde plaats notering in deze ranglijst. Het aantal gebreken daalt al enkele jaren, een teken dat ook andere merken actief werken aan het nog beter afleveren van hun auto’s. Hyundai stijgt van jaar tot jaar weer op deze ranglijst.

Sterke garantie
Hyundai staat actief achter haar product met standaard 5 jaar garantie zonder kilometerbeperkingen. Wanneer u kiest voor een elektrisch voertuig is er ook nog een aanvullende garantie van 8 jaar of tot 200.000 kilometer, specifiek voor het batterijpack. Wanneer er onverhoopt iets mis gaat bent u bij een specialist zoals Autobedrijf Schippers In de moderne werkplaats kunnen problemen weer snel verholpen worden zodat u altijd mobiel blijft. Autobedrijf Schippers is gevestigd aan de Molendijk Noord 51B in Rijssen. Kijk ook op: www.autoschippers.nl