Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Broeksema Autoservice jong en professioneel

ENSCHEDE – Broeksema Autoservice aan de Haaksbergerstraat 578/A in Enschede is al sinds de oprichting in januari 2004 een vertrouwd adres voor service aan uw kostbare auto. Wie een blik werpt in de moderne werkplaats ziet ook enkele jonge gezichten hier. Zij stellen zich graag aan u voor.

Broeksema Autoservice is een familiebedrijf; waar iedere klant zich thuis moet voelen en niet als nummer wordt behandeld. Naast eigenaar, verkoper en monteur Peter Broeksema treffen we ook zijn zoon Bjorn Broeksema aan in de werkplaats. Naast het sleutelen is ook klantcontact een belangrijk aspect van zijn werk; in het kleine team pakt iedereen taken op waar nodig. Wim Veenstra is verkoper en Sandra Broeksema doet onder meer de administratie.

Jong geleerd…
De 21-jarige Bjorn is al van jongs af aan geïnteresseerd in auto’s en techniek. Dit begon al op zijn 15de. Inmiddels is hij vier jaar werkzaam binnen het bedrijf. Hij gaat komend jaar over naar niveau 4 van de opleiding motorvoertuigentechniek. Bjorn’s passie voor het sleutelen blijkt ook uit het enthousiasme waarmee hij vertelt over zijn uitdagingen; zoals een complete motorvervanging van een Opel Corsa. Het nieuwste gezicht in de werkplaats van Broeksema Autoservice is Stijn Rouing. De 23-jarige doet momenteel de niveau 2 opleiding voor voertuigtechniek. Hij rolde op een opmerkelijke manier in het vak. Aanvankelijk wilde hij meubelmaker worden, maar kwam via een oom uiteindelijk in de garagewereld terecht. Naast de grote diversiteit van het sleutelen zelf is ook het hele traject van klantcontact een mooie uitdaging; iets waar hij ook de komende jaren nog steeds in door zal groeien. In januari legt hij examen af, waarmee hij doorgroeit naar het volgende niveau in zijn opleiding. Kom langs aan de Haaksbergerstraat 578/A in Enschede voor een kennismaking, bel met 053-4312589 of kijk op: www.broeksema.nl