banner lesscherbanner lesscher

Citroën levert thuis af


ALMELO – Citroën biedt vanaf heden aan klanten die een Citroën private leasecontract aanschaffen de mogelijkheid thuis de auto afgeleverd te krijgen. Als introductieaanbod wordt @homedelivery in het begin van 2018 zelfs gratis aangeboden.

Daarmee heeft het Franse merk een uniek aanbod, want tot op heden werd deze service voor privéklanten alleen door luxemerken aangeboden. Steeds meer klanten vragen om een oplossing op maat voor de aflevering van hun Citroën, en op die behoefte speelt Citroën nu in. De aflevering wordt gedaan op het huisadres van de klant, in een tijdsbestek van maandag tot en met zaterdag, binnen een straal van 30 kilometer van de dealer waar de auto is besteld en rijklaargemaakt. Het afsluiten van het private leasecontract zelf is eenvoudig te regelen met enkele muisclicks.

Louis Wyers, Algemeen Directeur van Citroën Nederland BV, vindt dit een logische stap voor het Franse merk dat comfort als belangrijkste merkwaarde voert en ziet volop kansen: ‘We zien dat klanten het ontzettend waarderen dat er service aan huis wordt geleverd, en op deze manier is het ook nog eens mogelijk om op een comfortabele en ontspannende manier alle benodigde toelichting te krijgen die bij een goede overhandiging van de auto hoort’.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Citroen en uiteraard de modellen van het franse merk, bent u welkom in de showroom van Bennie Wilmink aan de Twentelaan 21 in Almelo. Surf ook eens naar www.benniewilmink.nl.