Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

De juiste band voor uw veiligheid

ENSCHEDE – Met het slechte weer op komst is het tijd voor de bandenwissel voor de auto. Behoud ook bij slechte weersomstandigheden maximale grip op de weg door de auto te voorzien van de juiste autobanden.

De gebroeders van der Meij zijn de komende tijd volop bezig met de bandenwissels van vele personenauto’s. Winterbanden bieden meer veiligheid op de weg tijdens de wintermaanden. Dit voorkomt ongelukken en vergroot de veiligheid van u en uw medeweggebruikers. Door het juiste profiel (winterse eigenschappen) en meer grip is het gemakkelijker om de auto stabiel op de weg te houden tijdens winterse weersomstandigheden. Dit verkleint de kans op aanrijdingen en slippartijen aanzienlijk tijdens de wintermaanden. Omdat het Nederlandse weer onvoorspelbaar kan zijn is nu de tijd om van der Meij te bezoeken voor een bandenwissel.

Buitenland
Bovendien zijn winterbanden in veel Europese landen wettelijk verplicht tijdens de wintermaanden. In het buitenland loopt u veelal de kans op een boete als u rijdt met zomerbanden. Zo treedt er vanaf januari 2018 een nieuwe wet in werking bij onze oosterburen aangaande winterbanden. Zij hebben de eisen waaraan winterbanden moeten voldoen aangescherpt en het niet voldoen hieraan kan leiden tot een boete van tientallen euro’s.

Kom langs
Wilt u weten hoe u aan deze nieuwe wetgeving kan voldoen? Gebroeders van der Meij aan de Lonnekerbrugstraat 80 in Enschede staan klaar voor advies en het uitvoeren van een bandenwissel. Laat u informeren en ga goed voorbereid de weg op deze winter! Kijk voor meer informatie op www.gebrvandermeij.nl of neem contact op via het telefoonnummer 053-4340126 en maak direct een afspraak voor de bandenwissel!