banner lesscherbanner lesscher

De nieuwe Kia Ceed nu in de showroom

RIJSSEN – Eerder dit jaar introduceerde Kia de nieuwe versie van de Ceed op de Autosalon in Genève. Deze staat momenteel voor u klaar in de showroom van automobielbedrijf Beltman in Rijssen voor een uitgebreide proefrit.

De nieuwe Kia Ceed is inmiddels de derde generatie van dit model. Kia nam vrijwel ieder aspect van de auto onder handen: van het design tot de motorkeuze, maar ook op het gebied van actieve en passieve veiligheid kreeg de Ceed weer wat mooie innovaties mee. Kia heeft een goed oog voor detail. De nieuwe Ceed is sportief en stijlvol, met een herkenbaar karakter. Een mooi lijnenspel met aerodynamische dakspoiler en afgemaakt met LED-koplampen en achterlichten, verchroomde uitlaat en andere elementen benadrukken het sportieve karakter.

Prestaties
Duurzaam en krachtig zijn de sleutelwoorden bij de motorkeuze. Zo kunnen kopers kiezen uit de volledig nieuwe 1.4 T GDi benzinemotor, de 1.0 T GDi benzinemotor of de nieuwste generatie dieselmotoren. Gekoppeld aan de 7-traps DCT-automaat zorgen zij voor goede prestaties met ongekend soepel schakelen.

Veilig
Kia schonk ook veel aandacht aan veiligheid, met het Drive Wise concept; een samenvoeging van rijhulpen zoals adaptieve rijbaanassistentie, remassistentie, vermoeidheidsherkenning adaptieve cruise control en rijbaanvolgassistentie in combinatie met de DCT-automaat. De Kia Ceed is leverbaar vanaf 22.595 euro. Natuurlijk vergezeld van Kia’s toonaangevende zeven jaar garantie. Ervaar zelf de nieuwe Kia Ceed voor een uitgebreide proefrit. U bent welkom bij Automobielbedrijf Beltman aan de Jutestraat 3 in Rijssen. Kijk ook op: www.beltmanrijssen.nl