banner lesscherbanner lesscher

De nieuwe Toyota AYGO

NIJVERDAL – Toyota heeft vanaf juni een nieuwe auto in de showroom: de nieuwste versie van de populaire AYGO. Deze hippe nieuwe auto is in drie varianten verkrijgbaar, de AYGO X-First, de mooie AYGO X-Cite en de luxe AYGO X-Clusiv.

De nieuwe Toyota AYGO is vanaf € 11.695,- te koop. Ook kunt u hem vanaf € 199,- per maand leasen met Toyota Private Lease. Bij het leasen zitten uitgaven zoals wegenbelasting, onderhoud, reparaties en verzekeringen ook inbegrepen. Zo kunt u zorgeloos genieten.

Urban look
De Toyota AYGO heeft een extra karakteristiek design. Door het opvallende X-design aan de voorkant heeft het namelijk een modern en krachtig driedimensionaal uiterlijk. De nieuwe Toyota AYGO is in ‘magenta’ en ‘Rich Blue’ verkrijgbaar. Als u een van de eerste 500 bent die de Toyota AYGO koopt krijgt u de exclusieve X-First editie. Deze AYGO heeft niet alleen 15 inch lichtmetalen velgen en een x-beat audiosysteem met 150W subwoofer maar heeft ook nog een x-connect 7″ touchscreen.

X-Cite
Is deze moderne auto nog niet mooi genoeg voor u? Dan is de AYGO X-Cite er ook nog. Met de opvallende metalische ‘Reddish Purple’ kleur en het zwarte “Bi-Tone’ dak valt u zeker op in de massa.

X-Clusiv
Met de AYGO X-Clusiv geniet u in pure stijl. Deze luxe versie van de Toyota AYGO heeft automatische airconditioning en half lederen stoelbekleding. Hij is beschikbaar in ‘New Blue Satin’, ‘Satin silver’ of ‘Midnight Black’.

This Is The Moment
Schaft u uiterlijk 3 juni een nieuwe Toyota aan? Dan maakt u ook kans om het aankoopbedrag terug te winnen, in het kader van de This Is The Moment-actie. U maakt dan ook kans op een accessoire-cheque van 2.500 euro of een tankpas ter waarde van 1.000 euro. Kijk op de website voor de voorwaarden en de kentekencheck om uw inruilvoordeel te bepalen.

Kom langs
Toyota-dealer Konijnenbelt laat u graag kennismaken met de nieuwe AYGO die vanaf juni in de showroom staat aan de Wierdensestraat 27-31 in Nijverdal. Kijk ook op: www.toyota-konijnenbelt.nl