banner lesscherbanner lesscher

Eclipse Cross geliefd bij de Twentse rijders

ALMELO – De Mitsubishi Eclipse Cross valt goed in de smaak bij het Twentse publiek. Mitsubishi bracht dit model eind vorig jaar in de Nederlandse showrooms. Al snel bleek er veel interesse in deze karaktervolle SUV met zijn dynamische uitstraling.

Voor autobedrijf Bennie Wilmink is de grote interesse geen verrassing. De Eclipse Cross is niet alleen veelzijdig, innovatief en aantrekkelijk gestyled; hij is ook nog eens zeer betaalbaar. Met een vanaf-prijs van 29.490 euro krijgt u veel auto voor uw euro. De Eclipse Cross is leverbaar in de Pure, Intense, First en Instyle edities met uiteenlopende opties voor styling, comfort en features.

Veelzijdig en compleet
De Eclipse Cros is leverbaar met een 1,5 liter DOHC MIVEC turbomotor en naar wens met een automaat of handgeschakelde versnelling. Voldoende ruimte voor alle passagiers én een mooie bagageruimte zorgen voor een veelzijdig inzetbare auto. De Eclipse Cross wordt ook zeer compleet geleverd; ook op de Pure editie zijn diverse rijhulpen, cruise control, keyless entry en elektrisch bedienbare ramen standaard. In de overige uitvoeringen zijn veel leuke comfort- en stylingopties toe te voegen, waaronder schakelflippers op het stuur, verwarmde vooruit, LED-koplampen en dual-zone climate control. Hiermee is de Eclipse Cross dus geheel naar wens samen te stellen voor uw specifieke wensen.

Ervaar het zelf
Autobedrijf Bennie Wilmink heeft momenteel een mooie voorraad van de Mitsubishi Eclipse Cross. U bent dan ook van harte welkom voor een proefrit; zo zijn er modellen met zowel de CVT-auotmaat als handgeschakeld op voorraad en er zijn aanbiedingen op een vijftal demonstratie-auto’s. Allemaal voorzien van diverse accessoiores en stuk voor stuk scherp geprijsd.

Kom langs
U bent van harte welkom bij Bennie Wilmink met vestigingen aan de Twentelaan 21 in Almelo, Höltersweg 49 in Hengelo, en de Westerval 16 in Enschede. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl/mitsubishi