Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Goed voorbereid op pad met wintercheck Autobedrijf Bouwman

Auto’s hebben qua weers- en wegomstandigheden het nodige te verduren tijdens de herfst- en winterperiode. Een wintercheck door Autobedrijf Bouwman zorgt ervoor dat autobezitters tijdens de gure maanden goed voorbereid op pad kunnen gaan.

Autobedrijf Bouwman kijkt tijdens een wintercontrole naar een aantal vitale punten van de auto, zoals de accu, remvloeistof en koelvloeistof. Indien nodig vult Autobedrijf Bouwman de vloeistoffen gratis aan. Ook buiten de wintercheck om kunnen autobezitters uiteraard altijd vertrouwen op vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service bij Autobedrijf Bouwman, dat aangesloten is bij het netwerk van Bosch Car Service. De autobedrijven van Bosch Car Service kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Autobedrijf Bouwman beschikt daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt aan auto’s. En mocht er onderweg toch iets mis gaan, dan wordt met de Pechhulp van Bosch Car Service alles goed en snel geregeld. Klanten kunnen de Pechhulp bij Autobedrijf Bouwman afsluiten tijdens het periodieke onderhoud van hun auto of bij de aankoop van een occasion. Vooraf een werkplaatsafspraak maken op 4 november is niet nodig bij Autobedrijf Bouwman; klanten kunnen gewoon binnen komen lopen aan de Smeenkhof 6 in Colmschate / Deventer. Wie er zeker van wil zijn dat hij direct aan de beurt is, kan ook gebruik maken van de online werkplaatsplanner op www.autobedrijf-bouwman.nl. Een bezoek aan Autobedrijf Bouwman kan uiteraard gecombineerd worden met een autowasbeurt bij CarWash Deventer, de volautomatische wasstraat en wasboxen van Autobedrijf Bouwman.
CarWash Deventer beschikt over vier wasboxen en krachtige stofzuigers die 24/7 beschikbaar zijn. Daarnaast is er een hypermoderne wasserette met volautomatische wasprogramma’s. Zelfs verlengde of verhoogde bestelbussen met of zonder imperiaal kunnen bij CarWash Deventer zonder problemen gewassen worden.