Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Gratis upgrade voor Opel Insignia

TWENTE – Hebt u interesse in de Opel Insignia? Momenteel kunt u nog profiteren van een gratis upgrade van de Grand Sport editie naar de riante Sport Tourer. Een voordeel van maximaal 1.500 euro.

De Opel Insignia Sports Tourer combineert het design van de Grand Sport met een zee aan ruimte en het gebruiksgemak van een stationwagon. Met alle stoelen neergelegd beschikt u maar liefst over 1.665 liter aan bagageruimte met een volledig vlakke laadvloer. De Opel Insignia is voorzien van alle gemakken en rijhulpen die u mag verwachten van een moderne auto. Zo is deze uitgerust met Lane Keep Assist om binnen uw rijbaan te blijven en verkeersbordherkenning. Goed zien én gezien worden lukt dankzij de nieuwste generatie IntelliLux LED-matrixverlichting. De auto is ook voorzien van een heads-up display en premium, AGR-gecertificeerde comfortstoelen. En heeft u hulp nodig in geval van nood of assistentie nodig bij het vinden van uw bestemming? Met 1 druk op de knop staat u in contact met uw persoonlijke OnStar assistent.

Gratis automaat
Wanneer u uw nieuwe Opel Insignia zakelijk leaset via Opel Leasing krijgt u de 1.5 Turbo motor met geavanceerde 6-traps automaat (165pk) voor de prijs van een 1.5 Turbo (165pk) met handgeschakelde versnellingsbak. Dat betekent dat u voordelig in een Insignia Sports Tourer met automaat kunt rijden, zonder meerprijs! De nieuwe Insignia is gemaakt om op elk gebied de verwachtingen te overtreffen. Het geavanceerde ondersteldynamiek staat garant voor een verfijnd rijgedrag en onovertroffen wegligging.

Kom langs
Opel Kamp laat u graag kennismaken met de Insignia. Kom langs aan de Steenzoutweg 16 in Hengelo of kijk op: www.kamptwente.nl