Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Gratis WinterCheck bij Vakgarage Schlichter

HENGELO – De winter doet zijn intrede. Om er zeker van te zijn dat u ook tijdens winterse omstandigheden veilig en vertrouwd met uw auto op weg kunt, houdt Vakgarage Schlichter op zaterdag 11 november een gratis Wintercheck tussen 10.00 en 16.00 uur.

Tijdens de Wintercontroledag ontvangt u naast de gratis wintercheck ook een leuke attentie (zolang de voorraad strekt), dus wees er snel bij! Een onderdeel van de wintercheck is dat Vakgarage Schlichter uw accu doormeet en u aan de hand van een testrapport de kwaliteit van uw accu zal tonen. Mogelijk is het verstandig om uw accu te laten vervangen. Door tijdig uw accu te vervangen voorkomt u nare problemen als het straks weer echt koud wordt. Helaas moet onder meer de ANWB ieder jaar weer uitrukken voor honderden automobilisten die ’s morgens met een niet werkende auto voor de deur staan. Een meting en tijdige vervanging kan dit voorkomen.

Winterbanden
De condities op de Nederlandse wegen zijn gedurende de wintermaanden stukken slechter dan in de andere seizoenen. Om in deze koude periode toch veilig op weg te kunnen, adviseert Vakgarage Schlichter u om winterbanden te laten monteren onder uw auto. Dit vergroot de veiligheid voor u en uw inzittenden aanzienlijk. Houdt u er ook rekening mee dat in sommige Europese landen winterbanden verplicht zijn gedurende bepaalde periodes in het jaar. Boetes kunnen fors zijn.

Kom langs
Vakgarage Schlichter informeert u graag over een aantal interessante aanbiedingen. Noteer dus vast in uw agenda: Zaterdag 11 november van 10.00 tot 16.00 uur aan de Smaragdstraat 8 in Hengelo.