Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Hyundai Kona: gewilde en compacte SUV


ENSCHEDE – De Hyundai Kona staat sinds enkele weken in de showroom van dealer Autogroep Twente met vestigingen in Enschede, Hengelo en Harbrinkhoek.

De compacte SUV is zeer gewild en dus uitstekend ontvangen bij de klanten. De Hyundai Kona is er met een vanafprijs van € 21.995,- voor de i-Drive. Deze basisversie heeft standaard een 1.0 T-GDI motor van 88 kW (120 pk) en is voorzien van 205/60 R16-banden met 16-inch stalen velgen, airconditioning, elektrisch bedienbare ramen voor- en achter, centrale deurvergrendeling, verwarmbare en elektrisch verstelbare buitenspiegels, cruise control, projectieverlichting, een armsteun, een radio met zes luidsprekers plus USB-/AUX- aansluiting en stuurwielbediening.

Veilig
Het Lane Keeping Assist System en de Drivers Attention, de Hill-Assist Control (die achteruitrollen op een helling voorkomt) en de Downhill Brake Control vergroten samen met de LED-dagrijverlichting en de LED-achterlichten in de achterspoiler de veiligheid van bestuurder en passagiers. De Comfort van € 23.495,- staat op 205/60 R16-banden met 16-inch lichtmetalen velgen.

Meer luxe
De Fashion is er voor mensen die nog meer luxe willen. Deze versie is er voor de prijs van € 26.495,-. De meest luxe versie is de Premium voor de prijs van € 29.995,-. Een in twee kleuren leverbaar dak en de keuze uit tien onderscheidende exterieurkleuren maken de Hyundai KONA nog unieker. Het dak is leverbaar in de kleur Phantom Black of Dark Knight (donkergrijs). Voor het exterieur zijn de kleuren Phantom Black, Chalk White, Lake Silver, Dark Night, Pulse Red, Tangerine Comet, Acid Yellow, Blue Lagoon, Ceramic Blue en Velvet Dune (lichtgrijs) leverbaar. In totaal levert dat zo’n twintig verschillende kleurcombinaties op. Voor meer informatie bent u welkom in de showroom van Hyundai-dealer Autogroep Twente.