banner lesscherbanner lesscher

Hyundai zomer-upgrades bij Autobedrijf Schippers


RIJSSEN – De zomermaanden zijn in aantocht en iedereen trekt er op uit! Maak de reis naar je vakantiebestemming nog prettiger met een nieuwe Hyundai, nu tijdelijk nog luxer uitgevoerd zonder extra kosten. Daarnaast profiteer je van 1.000,- euro zomervoordeel bij de aanschaf van een nieuwe Hyundai.

De Zomer Upgrades van Hyundai gelden voor veel verschillende modellen en biedt uiteenlopende opties en kortingen! Zo is de trendy Hyundai i10 met de zomerkorting in prijs verlaagd naar 9.995,- euro. Deze compacte, moderne stadsauto wordt hiermee nog aantrekkelijker voor dagelijks gebruik! Bij veel andere modellen loopt de korting nog hoger op tijdens deze zomerse periode! De vijfdeurs Hyundai i20 ontvangt een korting van 2.500,- euro bij de upgrade van I-Motion naar Comfort! Je ontvangt naast de 1.000,- euro zomerkorting ook kosteloos de upgrade inclusief navigatie, regen- en lichtsensor en een achteruitrijcamera! De i20 is dan leverbaar vanaf 16.595 euro.

IONIQ
Of misschien gaat de voorkeur uit naar de Hyundai IONIQ Hybrid? Met de Zomer Upgrades wordt hij kosteloos opgewaardeerd van I-motion naar Comfort, inclusief navigatie en Apple Car Play. Je korting loopt hierbij op tot wel 4.500,- euro. De vanaf-prijs daalt zo naar 23.995 euro.

Kom langs
Kom langs bij Autobedrijf Schippers aan de Molendijk Noord 51 B in Rijssen of kijk voor deze en andere acties op: www.autoschippers.nl