banner lesscherbanner lesscher

Mitsubishi Matsweken bij Auto Aaltink in Nijverdal

NIJVERDAL – De Mitsubishi Matsweken zijn weer begonnen! Inmiddels een bekend fenomeen bij de liefhebber; tot en met 17 juni zijn veel modellen van het Japanese merk weer extra aantrekkelijk geprijsd.

Ook Mitsubishi-dealer Auto Aaltink geeft aantrekkelijke kortingen op veel modellen. Tot en met 17 juni ontvangt u tot wel 1.250 euro voordeel op de Mitsubishi Space Star. Voor een nieuwe Eclipse Cross of ASX loopt uw voordeel al op tot 1.500 euro. Ook de duurzame Mitsubishi Outlander PHEV plug-in hybride crossover gaat met voordeel weg. U bent tijdens deze actie tot 1.500 euro goedkoper uit voor dit nieuwe model. Het loont dus wel om op tijd een kijkje te nemen bij de selectie. Helaas, de Mitsubishi Outlander op benzine is uitgesloten van deze actie. De aanschaf van een auto is natuurlijk maar de helft van het verhaal. Dankzij de standaard vijf jaar garantie en Mitsubishi’s ijzersterke reputatie van betrouwbaarheid kunt u jarenlang zorgeloos genieten.

Ervaar het zelf
Auto Aaltink nodigt u van harte uit om eens vrijblijvend een proefrit te maken. Kom langs aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal of kijk op: www.autoaaltink.nl