Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Munsterhuis bestaat 55 jaar: veel aantrekkelijke acties

TWENTE- Het was 1962 toen Frans Munsterhuis senior een schadeherstelbedrijf begon, op de boerderij van zijn vader in Saasveld, Enschede.

Twee jaar later werd Autobedrijf Frans Munsterhuis in Weerselo officieel dealer van Renault. In 1997 namen Frans en Jochen Munsterhuis de leiding over van hun vader. Nu heeft Munsterhuis vestigingen in Enschede, Oldenzaal, Almelo, Rijssen en natuurlijk het hoofdkantoor in Hengelo. Dit multifunctionele pand ligt pal naast de A35. Naast de kantoorruimte zijn er moderne showrooms van de merken Renault, Dacia, Ferrari, Maserati, Jaguar en Land Rover.

Betrouwbaar
Als gevestigde naam staat Munsterhuis bekend als betrouwbaar en gemoedelijk waar klanten zich welkom voelen en terecht kunnen voor vakkundige dienstverlening op het gebied van aanschaf, onderhoud, schadeherstel, verhuur, leasing en verzekeringen. In 2017 bestaat Munsterhuis dus 55 jaar. Dit gaat het hele jaar door gepaard met speciale acties.

Aparte modellen
Zo zijn er de 55th Anniversary modellen van Jaguar en Land Rover, met extra voordeel. Maar ook de Renault Clio en Captur zijn extra aantrekkelijk gemaakt vanwege het 55-jarig bestaan van Munsterhuis. Kijk voor informatie op
www.munsterhuis.nl