banner lesscherbanner lesscher

Opvallend van buiten, verfijnd van binnen


NIJVERDAL – Sinds vorige maand staat de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross in de showroom van Mitsubishi-dealer Aaltink in Nijverdal, en men is enorm te spreken over de nieuwe opvallende SUV van Mitsubshi.

De Mitsubishi Eclipse Cross is een compleet nieuwe, coupé-achtige SUV die gepositioneerd wordt tussen de ASX en Outlander. De Eclipse Cross onderscheidt zich door zijn scherpe lijnen en dynamische houding met een herkenbare Mitsubishi-designstijl. De Eclipse Cross is niet alleen sportief gelijnd, maar heeft ook een motor die perfect bij zijn uiterlijk past. De 1.5turbo benzinemotor biedt een vermogen van 163pk en een koppel van 250Nm. Door deze uitstekend presterende motor mag de auto liefst 1.600kg trekken. Een perfecte caravantrekker dus. De Eclipse Cross is zowel in handgeschakelde 6-bak leverbaar als een comfortabele CVT-automaat. Daarnaast is er nog een keuze te maken voor een 2WD of zelfs een 4WD.

Veilig
Niet alleen de motorische prestaties zijn uitmuntend, de Eclipse Cross scoort de maximale 5 sterren bij de Euro NCAP-crashtests. Hiermee is de Eclipse Cross de veiligste auto in het compacte SUV- segment. Om deze prachtige score te halen is iedere Eclipse Cross standaard voorzien van 7 airbags, Lane Departure Warning (rijbaan assistent) en Forward Collision Mitigation (noodstop rem hulpsysteem). De vanaf prijs van de auto is € 29.490,- rijklaar. Voor deze prijs krijgt u de 1.5 turbo motor met handgeschakelde versnellingsbak in de Pure uitvoering. Deze uitvoering is standaard al voorzien van cruise control, climate control, parkeercamera, licht en regen sensor en ook mistlampen.

Kom langs
Reden genoeg dus om nu een bezoek te brengen aan Mitsubishi-dealer Aaltink en de auto tijdens een proefrit zelf te ervaren.