banner lesscherbanner lesscher

Sportief en betrouwbare nieuwe Suzuki Swifts

RIJSSEN – Vol spanning zit menig liefhebber al te wachten op de nieuwe sportieve modellen van de Swift. Deze arriveren momenteel in de showroom.

Afgelopen maand las u al over de introductie van de nieuwe Suzuki Swift Sport en Swift Sportline. De Sport is Suzuki’s sportiefste model tot nu toe, waarbij naast het sportieve, ‘Champion Yellow’ exterieur ook het gehele onderstel onder handen genomen werd. Sportieve prestaties met een dynamisch rijgedrag met een aantrekkelijke vanaf-prijs van 24.999 euro of 399 euro per maand op basis van private lease. De Swift Sportline laat het midden tussen de reguliere Swift en Swift Sport, met een sportievere insteek tegen een wat lagere vanafprijs: 18.799 euro of als private lease voor 299 euro per maand.

Betrouwbaar
De aanschaf van een auto is natuurlijk maar de helft van het verhaal; u wilt er immers ook lang van genieten. Dankzij Suzuki’s reputatie als betrouwbaarste automerk van Nederland kunt u jarenlang zorgeloos genieten van deze sportieve modellen. Natuurlijk zorgt autobedrijf Schreurs ook voor het belangrijke onderhoud aan uw kostbare auto om deze reputatie hoog te houden.

Kom langs
Kom langs bij autobedrijf Schreurs voor goed advies over deze en andere modellen uit Suzuki’s brede gamma of natuurlijk een vrijblijvende proefrit. Zij zijn gevestigd aan de Nijverdalseweg 138 in Rijssen. Kijk ook op: www.autoschreurs.nl