Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Suzuki betrouwbaarst in onderzoek Consumentenbond


ENSCHEDE – Suzuki is het betrouwbaarste automerk volgens een omvangrijke enquête van de Consumentenbond onder 10.000 autobezitters in Nederland. Suzuki-rijders geven hun auto een score van 8,7 gemiddeld, de hoogste van alle automerken die in het betrouwbaarheidsonderzoek voorkomen. De Suzuki S-Cross haalt zelfs een 9,1.

Suzuki-rijders staan volgens het onderzoek het minst met pech langs de weg. De koppositie is het bewijs van Suzuki’s betrouwbaarheid waar het merk al sinds jaar en dag om bekendstaat. Het rapportcijfer 8,7 komt op het conto van werkelijk alle goedverkochte Suzuki-modellen van de laatste tien jaar, aldus de Consumentengids van november 2017 waarin de enquête gepubliceerd is. Suzuki laat maar liefst 23 andere automerken achter zich.

Korting op accessoires
Om dit te vieren trakteert Suzuki met 50% korting op accessoires. Zo kan de klant een nieuwe Suzuki volledig tunen voor de helft van de prijs. De klant ontvangt tijdens de actieperiode 50% korting op de adviesverkoopprijs (inclusief BTW & montage c.q. spuitkosten) voor de door Suzuki aangeboden accessoires. De 50% korting op accessoires is van toepassing bij aanschaf van een nieuwe Suzuki auto, waarbij de koop is overeengekomen tussen 1 januari 2018 (01- 01-2018) en 28 februari 2018 (28-02- 2018). Verder dient registratie van de Suzuki auto uiterlijk plaats te vinden tot en met 15 maart 2018 (15-03- 2018). De 50% korting op accessoires is ook van toepassing op overeenkomsten die gesloten worden op basis van Suzuki Private Lease of met Fleet en Lease doeleinden. Voor meer informatie bent u welkom in de showroom van Suzuki-dealer Bennie Wilmink in Enschede.