banner lesscherbanner lesscher

Vakantie-Fiat bij Auto Aaltink

NIJVERDAL – Auto Aaltink in Nijverdal geniet volop van het zomerseizoen. De vakantie staat voor de deur, het is volop zonnig weer … kan het nog beter? Nou, misschien wel met een nieuwe Fiat!

Momenteel heeft Auto Aaltink diverse acties lopen op voorraadmodellen. Zij hebben altijd een ruime voorraad met vele opties en tegen gunstige prijzen. Direct instappen en wegrijden dus; zo kunt u nog deze zomer genieten van uw nieuwe auto.

Speciale actie
Auto Aaltink biedt ook regelmatig extra bijzondere modellen aan. Zo kunt u momenteel alléén hier de Fiat 500 Italian Holiday Edition kopen. Deze staat rijklaar voor 16.499 euro of als private lease vanaf 269 euro per maand.

Veel opties
Dit bijzondere model is rijkelijk uitgerust met mooie opties zoals het Uconnect navigatiesysteem, cruise control, parkeersensoren, LED-dagrijverlichting, chroom afwerking aan de buitenkant met stootstrips in carosseriekleur, een panoramadak met zonnescherm én een Italia badge om het bijzondere karakter te benadrukken.

Stijlvol
De Fiat 500 is een waar stijlicoon dat goed in de smaak valt bij liefhebbers met passie én wie met zijn portemonnee denkt. Dankzij de 1200cc 4-cilinder motor is de Fiat 500 Italian Holiday Edition aangenaam zuinig met een verbruik van 1 op 26. Met de comfort-opties en de aangenaam hoge zit is het ook voor een verdere rit goed toeven in de compacte Italiaan.

Maak kennis
Maak kennis met de Fiat 500 voor een vrijblijvende proefrit. Auto Aaltink is gevestigd aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Kijk ook op: www.autoaaltink.nl voor meer informatie.