Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Vakmanschap en service centraal bij Automobiel Tom

ENSCHEDE – Op tijd goed onderhoud uit laten voeren is belangrijk voor vele zorgeloze kilometers. Het is verstandig om dit uit te laten voeren door een echte specialist; zoals Automobiel Tom waar vakmanschap en service zorgen voor een uitstekend resultaat.

Automobiel Tom verzorgt reparatie en onderhoud voor alle automerken. Ook met een klassieker bent u van harte welkom. Zij beschikken over een moderne, compleet uitgeruste werkplaats waar alle storingen verholpen kunnen worden. Automobiel Tom investeert dan ook veel in moderne uitleesapparatuur en expertise, zodat u zeker bent van de juiste diagnose bij problemen.

Transparant
Of u nu komt voor regulier onderhoud of reparaties, u bent natuurlijk liever niet te duur uit. Transparantie is dan ook erg belangrijk; u moet een goed inzicht krijgen in de benodigde werkzaamheden en het kostenplaatje. U ontvangt altijd een duidelijke prijsopgave en uitleg over de kosten. Naar wens kan Automobiel Tom een APK uitvoeren voor u, een belangrijk stukje service voor de vaste klant die graag al het onderhoud op één plek uit wil laten voeren. Met de zomer voor de deur is ook een airco-check verstandig; zo houdt u het hoofd koel op reis en voorkomt u dure problemen. Bent u op zoek naar een auto? Automobiel Tom heeft ook een steeds wisselende voorraad gunstig geprijsde occasions.

Kom langs
Automobiel Tom is gevestigd aan de Kanaalstraat 217 in Enschede. Bel voor meer informatie met: 053-478 97 46 of lijk op: www.automobieltom.nl