Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Voor de liefhebbers van luxe: de Suzuki Vitara Experience

Suzuki-dealer AutoCity AVK aan de Revalstraat in Deventer heeft tijdelijk een aantrekkelijk actiemodel: de Suzuki Vitara Experience. Voor € 27.799,- wordt deze auto rijklaar aangeboden. En rijklaar is inclusief metallic of two-tone lak, koperkleurige accenten en extra accessoires.

Het luxe actiemodel Vitara Experience is gebaseerd op de Vitara in het High Executive-uitrustingsniveau en heeft dus ook al diens standaardfeatures, zoals een panoramadak, adaptive cruise control en automatisch dimlicht.
Maar de Experience heeft meer! Het actiemodel is ook voorzien van een sportgrille, 17 inch lichtmetalen wielen met koper gepolijst, led-koplampen met eveneens koperen accenten, koperkleurige interieurdetails, een lederen/suède interieur in zwart/koperkleur en het 7 inch Smartlink-audio/navigatiesysteem met digitale radio DAB+. Al deze extra’s zitten in de rijklaarprijs van € 27.799,-. Datzelfde geldt voor de metallic of two-tone lak.
Er zijn bovendien drie nieuwe lakkleuren beschikbaar. De Vitara Experience heeft een 1,6 liter benzinemotor van 120 pk onder de kap liggen. De Vitara Experience is gebaseerd op de Vitara High Executive. Dus mét dat prachtige panoramisch schuif-/kanteldak, elektrisch inklapbare buitenspiegels en mooie extra’s als automatisch dimlicht, Adaptive Cruise Control en Radar Brake Support.
Nog even de extra’s van de Experience op een rijtje: 17 inch lichtmetalen met koper gepolijste velgen; sportgrille; drie nieuwe exterieurkleuren (geen meerprijs voor metallic of two-tone lak); LED-koplampen met koperen accenten; lederen & suède interieur, uitgevoerd in een zwart/koper combinatie; koperkleurige accenten op het dashboard, de deuren en de middenconsole; armsteun met opbergvak; 7 inch Smartlink audio en navigatie met DAB+ radio.