Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Weer fris op weg met Autobedrijf Gert van Keulen


BATHMEN – Autobedrijf Gert van Keulen biedt naast een breed aanbod auto’s ook een breed portfolio aan services. Zo biedt men de airco service die ervoor zorgt dat uw auto klaar is voor de warme dagen. Ook is men gespecialiseerd in werkzaamheden aan hybride en elektrische voertuigen. Deze twee services staan dit keer in de spotlights.

Onderhoud van de airco is erg belangrijk om deze goed te laten functioneren. Maar hoe weet ik of mijn airco zijn werk nog goed doet? Er zijn diverse punten waaraan u kunt merken dat uw airco niet meer optimaal functioneert. Zo zijn een klef gevoel in uw auto, een weeïge lucht en ramen die met nat weer beslagen blijven aanwijzingen dat uw airco onvoldoende functioneert. Ook kunnen een hoger brandstofverbruik, tranende ogen en vaak moeten niezen duiden op een slecht werkende airco. Niet zeker of uw airco nog goed werkt? Autobedrijf Gert van Keulen kan controleren of uw airco nog naar behoren functioneert en wanneer nodig onderhouds- of reparatiewerkzaamheden uitvoeren. De medewerkers blijven up-to-date door regelmatig trainingen en cursussen te volgen. Omdat de techniek momenteel zeer snel gaat, is dit van groot belang. Daarnaast is Autobedrijf Gert van Keulen erkend specialist op het gebied van hybride en elektrische voertuigen. We kunnen dan alle voertuigen ook repareren,onderhouden ,storing diagnose zowel voor benzine ,diesel, hybride en elektrische voertuigen kunnen allemaal uitgevoerd worden in ons eigen werkplaats van het autobedrijf.

Kom langs
Uw airco laten checken of advies op autogebied? Dan bent u van harte welkom aan de Traasterdijk 1 in Bathmen. De adviseurs en monteurs van Autobedrijf Gert van Keulen helpen u graag verder.